Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Οι Υπηρεσίες Μας  >  Επεξεργασία Αίτησης για Βίζα

Επεξεργασία Αίτησης για Βίζα

Διάδοση Πληροφοριών

Διάδοση Πληροφοριών

Κατανοούμε τη σημασία της διάδοσης απαραίτητων & ακριβών Πληροφοριών στους Αιτούντες. Παρέχουμε λοιπόν Πληροφορίες μέσω της εξειδικευμένης ιστοσελίδας μας σε πολλές γλώσσες, προσωπικής βοήθειας από το γραφείο, εξειδικευμένου τηλεφωνικού κέντρο & ζωντανής συνδιάλεξης


CKGS
Πρώτος Διεξοδικός Έλεγχος των Αιτήσεων

Πρώτος Διεξοδικός Έλεγχος των Αιτήσεων

Η Cox & Kings Global Services διεξάγει διεξοδικό έλεγχο των αιτήσεων και εγγράφων για έκδοση διαβατηρίου πριν να τις δεχτεί. Τα έγγραφα ελέγχονται διεξοδικά από τους καλά εκπαιδευμένους υπαλλήλους μας αρμόδιους για την εξυπηρέτηση του κοινού. Οι υπάλληλοί μας ελέγχουν τα έγγραφα σύμφωνα με τη λίστα αναφοράς με την οποία μας εφοδίασε η Αποστολή και ακολουθεί αυστηρώς τις τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας της CKGS.

CKGS
Αποδοχή της Αίτησης

Αποδοχή της Αίτησης

Παρέχουμε εξειδικευμένα κέντρα παροχής υπηρεσιών και προτιμούμε κοινά κέντρα εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας. Τα κέντρα μας είναι εύκολα προσβάσιμα από το ευρύ κοινό και φιλικά προς άτομα διαφορετικών ικανοτήτων. Κατέχουμε την εξειδίκευση στη συλλογή αιτήσεων – στο γραφείο, μέσω διαδικτύου, μέσω ταχυδρομείου (κούριερ) και μέσα από τα Περίπτερα της CKGS.

CKGS
Αμοιβή Διεκπεραίωσης

Αμοιβή Διεκπεραίωσης

Η CKGS εισπράττει την αμοιβή εκ μέρους της Αποστολής και εκδίδει μια πλήρη και λεπτομερή απόδειξη με bar code στους αιτούντες. Επίσης, δεχόμαστε διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων, τραπεζική επιταγή, μέσω τραπέζης, κλπ, ανάλογα με τους συγκεκριμένους κανονισμούς συναλλαγών πληρωμής της κάθε χώρας. Πλήρεις αναφορές κινήσεων αποστέλλονται στην Αποστολή σε καθημερινή βάση. Προσφέρουμε στις Αποστολές τη δυνατότητα προσαρμογής και παρακολούθησης των αναφορών μέσω διαδικτύου.

CKGS
Διαχείριση Δεδομένων

Διαχείριση Δεδομένων

Κατανοούμε τη σημασία της ακεραιότητας και ασφάλειας των δεδομένων, γι’ αυτό παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις διαχείρισης δεδομένων στις Διπλωματικές Αποστολές. Η CKGS παρέχει υπηρεσίες ψηφιοποίησης δεδομένων και ηλεκτρονικής αποθήκευσης για μελλοντική αναφορά και ανάκτηση. Η υπηρεσία μας διαχείρισης δεδομένων διευθύνεται από μια καλά αναπτυγμένη σειρά πειθαρχημένων, δομημένων ποιοτικών διαδικασιών - όλες συγκεντρωμένες μέσα σε έναν ισχυρό φάκελο προστασίας και ασφάλειας.

CKGS
Προγραμματισμός Συνεντεύξεων

Προγραμματισμός Συνεντεύξεων

Ένα έξυπνο λογισμικό προγραμματισμού ραντεβού με βάση το διαδίκτυο έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την βέλτιστη χρήση χρόνου και την καταβολή ελάχιστης προσπάθειας. Μέσω αυτής της ολοκληρωμένης ευέλικτης εφαρμογής βασισμένης σε κριτήρια αξιολόγησης που διαθέτουν οι αποστολές, ο προγραμματισμός συνεντεύξεων μπορεί να γίνει μέσω διαδικτύου και εκτός διαδικτύου με μέτρα προειδοποίησης για διπλές εισαγωγές. Η εφαρμογή προγραμματισμού ραντεβού έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση ως ανεξάρτητο σύστημα ανάλογα με τις απαιτήσεις της Αποστολής.

CKGS
Παρακολούθηση Εγγράφου

Παρακολούθηση Εγγράφου

Η CKGS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης εγγράφου μέσω διαδικτύου βασισμένες στην εφαρμογή παρακολούθησης διαβατηρίου. Κάθε κίνηση του διαβατηρίου παρακολουθείται και εντοπίζεται μέσω του συστήματος μοναδικού barcode μέσω αυτής της εφαρμογής.

CKGS
Επιστροφή Εγγράφων

Επιστροφή Εγγράφων

Η CKGS συγκεντρώνει τα επεξεργασμένα έγγραφα με ασφαλή τρόπο από την Αποστολή σύμφωνα με το συμφωνημένο πρόγραμμα. Όλα τα έγγραφα / διαβατήρια επιστρέφονται στους αιτούντες σε σφραγισμένους φακέλους της CKGS. Οι αιτούντες μπορούν επίσης να επιλέξουν να τους παραδοθούν τα έγγραφα / διαβατήρια με κούριερ ή μπορούν να παραληφθούν από το γραφείο. Η CKGS έχει τη δυνατότητα επιστροφής των διαβατηρίων την ίδια ημέρα ανάλογα με τις προϋποθέσεις και τις οδηγίες που παρέχει η Αποστολή.

CKGS
Top