Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Οι Υπηρεσίες Μας

Οι Υπηρεσίες Μας

Αίτηση για Χορήγηση Βίζας

Αίτηση για Χορήγηση Βίζας

Η Cox and Kings Global προσφέρει τη λύση στην επεξεργασία αιτήσεων για χορήγηση βίζας περιλαμβάνοντας λειτουργίες όπως η διάδοση των πληροφοριών, ο χειρισμός τελών, οι εγγραφές βιομετρικών στοιχείων, ο προγραμματισμός συνεντεύξεων, η ηλεκτρονική διαχείριση δεδομένων.
Αίτηση Έκδοσης Διαβατηρίου

Αίτηση Έκδοσης Διαβατηρίου

Η Cox and Kings Global προσφέρει τη λύση στην επεξεργασία Χορήγηση Διαβατηρίου περιλαμβάνοντας λειτουργίες όπως η διάδοση των πληροφοριών, ο χειρισμός τελών, οι εγγραφές βιομετρικών στοιχείων, η ηλεκτρονική διαχείριση δεδομένων.
Καταγραφή Βιομετρικών Στοιχείων

Καταγραφή Βιομετρικών Στοιχείων

Η CKGS έχει τη δυνατότητα παροχής αξιόπιστων Λύσεων Βιομετρικών Στοιχείων στις Αποστολές. Ψηφιακές Φωτογραφίες και Δακτυλικά Αποτυπώματα αποτυπώνονται σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα που όρισε ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας.
CKGS
Ηλεκτρονική Διαχείριση Εγγράφων

Ηλεκτρονική Διαχείριση Εγγράφων

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων της CKGS προς τις διπλωματικές αποστολές περιλαμβάνει ηλεκτρονική αποθήκευση εγγράφων σε ασφαλές περιβάλλον, δυνατότητες αρχειοθέτησης και ανάκλησης, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη των αποστολών να αποθηκεύουν φυσικά στοιχεία.
Υπηρεσίες Επικύρωσης

Υπηρεσίες Επικύρωσης

Η CKGS παρέχει υπηρεσίες επικύρωσης διεκπεραίωσης για την Αποστολή. Η CKGS συνεργάζεται στενά με τους αιτούντες και την Αποστολή ώστε να παρέχει μια εύκολη λύση μέσα από τις διαδικασίες πιστοποίησης και νομιμοποίησης εγγράφων.