Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Κέντρο Πολυμέσων  >  Ειδήσεις

Ειδήσεις

Η CKGS συνεργάζεται με τον παρόχο εξυπηρέτησης ταξιδιωτών DNATA για την επιτάχυνση της διαδικασίας χορήγησης βίζας στο Ντουμπάι.

20 Απριλίου 2011

Η έκδοση βίζας για το Ντουμπάι μόλις έγινε ακόμα πιο εύκολη. Η Cox and Kings Global Services (CKGS), μια 100 τοις εκατό θυγατρική εταιρεία της Cox and Kings Ltd, έχει συνδεθεί με την DNATA, που αποτελεί μέρος του Emirates Group (Ομίλου των Εμιράτων) δημιουργώντας την C&K Marhaba Dubai Visa (CNKMDV) για την παροχή υπηρεσιών σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης βίζας σε ταξιδιώτες που πετούν με όλες τις αερογραμμές εκτός από την Emirates Airlines στο Ντουμπάι/Σάρζα & στα ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και για την προώθηση και πώληση των υπηρεσιών της εταιρείας Marhaba Meet & Greet Services στην Ινδία για πελάτες που φθάνουν, αναχωρούν, ή είναι τράνζιτ μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι.

 

Σύμφωνα με τον Sanjay Bhaduri, "Με μια τέτοια διοργάνωση θα επιτραπεί σε ένα μεγάλο αριθμό Ινδών να ταξιδεύουν στο Ντουμπάι ευκολότερα και απρόσκοπτα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφθούν τα γραφεία μας ή να συνδεθούν online στο δικτυακό τόπο www.cnkmdv.com και να κάνουν την αίτησή τους."

Η CNKMDV έχει ανοίξει γραφεία σε 11 πόλεις σε ολόκληρη την Ινδία έχοντας την έδρα της στη Βομβάη. Στα κέντρα αυτά συμπεριλαμβάνονται το Δελχί, το Αμριτσάρ, το Τζαϊπούρ, η Κολκάττα, η Βομβάη, το Πούνε, το Αχμεταμπάντ, το Τσεννάι, το Κότσι, το Υντεραμπάντ και η Μπαγκαλούρου.

Η οργανωτική παροχή αυτή θα βοηθήσει στο να εξαλειφθεί η χρονοβόρα διαδικασία σχετική με το ξενοδοχείο και τον τοπικό σπόνσορα (χορηγό) στο Ντουμπάι. Μέσω της CNKMDV, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν την αίτησή τους online και να λάβουν τη βίζα τους σε τρεις εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, η απόφαση χορήγηση βίζας αποτελεί το αποκλειστικό προνόμιο της DNRD γνωστής επίσης ως Μετανάστευση στο Ντουμπάι / Κυβέρνηση του Ντουμπάι.

Η CNKMDV θα προβαίνει στη διαδικασία δυο τύπων βίζας—τουριστικές και τράνζιτ βίζες. Οι τουριστικές βίζες ισχύουν για μια περίοδο το πολύ 30 ημερών μετά την είσοδο και το κόστος τους θα ανέρχται σε 4.550 Ινδικές Ρουπίες, ενώ το κόστος της βίζας των 96 ωρών (βίζα τράζιτ), θα ανέρχεται σε 3.550 Ινδικές Ρουπίες.

Η CNKMDV θα προσφέρει επίσης και υπηρεσίες Marhaba Services στους πελάτες της. 'Marhaba' που σημαίνει 'καλώς ήλθατε' στα Αραβικά και αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά και τη φιλοξενία της αραβικής κουλτούρας. Η υπηρεσία Marhaba παρέχει Συνάντηση και Υποδοχή (Meet and Greet) κοντά στο αεροσκάφος, μεταφορά με αμαξίδια τρόλει, προσωπική συνοδεία κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, παροχή βοήθειας στους ιμάντες μεταφοράς των αποσκευών, αχθοφορικά έξοδα, εκτελωνισμό και παράδοση των εκτελωνισθέντων ειδών στο σημείο παραλαβής. Παρέχει επίσης αποκλειστικές υπηρεσίες κατά την αναχώρηση και διέλευση από το χώρο τράνζιτ μέσω των σημείων ασφάλειας, του γραφείου μεταφοράς μαζί με τις υπηρεσίες άνετης παραμονής στο σαλόνι της Marhaba και με την αρωγή στη μεταφορά με αμαξίδια τρόλει. Η CNKMDV θα καταστήσει διαθέσιμη αυτή τή φιλική εξυπηρέτηση φιλοξενίας στους πελάτες για μια ξεκούραστη και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Κος Bhaduri προσθέτει: "Η εξυπηρέτηση αυτή θα είναι επωφελής για αυτούς που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, τους ηλικιωμένους, τις μονογονεϊκές οικογένειες με παιδιά, τους ασυνόδευτους ανηλίκους, εκείνους που ταξιδεύουν για πρώτη φορά, τα γκρουπ ταξιδιωτών και τους μετεπιβαζόμενους επιβάτες (επιβάτες τράνζιτ). Στα σχέδιά μας είναι να επεξεργαστούμε 100.000 αιτήσεις για βιζα και παράλληλα να πουλήσουμε τον ίδιο αριθμό Marhaba Services κατά τον πρώτο χρόνο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας."

Top

Κέντρο Πολυμέσων