Βρίσκεστε εδώ:  Αρχική  >  Κέντρο Πολυμέσων  >  Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζα στο Βερολίνο

17 Μαϊου 2010
Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζα στο Βερολίνο
Η Cox and Kings GMBH, θυγατρική της Cox & Kings Ltd., θα δέχεται αιτήσεις για χορήγηση βίζας από γερμανούς υπηκόους, συμπεριλαμβανομένων και υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν στο Βερολίνο, στο Βρανδεμβούργο, στο Μέκλενμπεργκ‐Φορπόμερν, στο Ζάχσεν, στο Ζάχσεν‐Άνχαλτ, στο Τούρινγκεν, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση βίζας για την Ινδία στο Βερολίνο. Κατά την Εξοχότητά του κύριο Sudhir Vyas, πρέσβη της Ινδίας στη Γερμανία, η Cox and Kings GMBH, μέσω του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Υποβολής Αίτησης για τη Χορήγηση Βίζας, πλεονεκτικά ευρισκόμενου, θα δέχεται αιτήσεις χορήγησης βίζας εκ μέρους της Πρεσβείας. Η πρωτοβουλία στοχεύει στην διευκόλυνση της υποβολής μέσα από διευρυμένο ωράριο εργασίας και επαγγελματικές ανοιχτές εγκαταστάσεις που προσφέρουν προαιρετικές υπηρεσίες πρόσθετης αξίας, όπως κούριερ, υπηρεσίες φωτοτυπιών για πρόσθετη διευκόλυνση. Με την νέα αυτή διευθέτηση, η Πρεσβεία της Ινδίας σκοπεύει επίσης να προωθήσει τον τουρισμό μεταξύ της Γερμανίας και της Ινδίας. Η Cox and Kings GMBH θα παρέχει υπηρεσίες κέντρου επικοινωνίας, υποστήριξης εισαγωγής δεδομένων στην Πρεσβεία. Οι υπηρεσίες Βίζας θα παρέχονται στην ακόλουθη κατηγορία – βίζα μεταφοράς, τουριστική βίζα, επαγγελματική βίζα, φοιτητική βίζα, συνεδριακή βίζα και ιατρική βίζα. Οι βίζες αυτές έχουν ισχύ από έξι μήνες μέχρι ένα χρόνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον:
Thomas C Thottathil
Επικεφαλής - Εταιρικές Επικοινωνίες;
Κινητό τηλέφωνο: 9820191042
thomasct@coxandkings.com

Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζας στο Μόναχο

17 Μαΐου 2010
Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζας στο Μόναχο
Η Cox and Kings GMBH, θυγατρική της Cox & Kings Ltd., θα δέχεται αιτήσεις για χορήγηση βίζας από γερμανούς υπηκόους, συμπεριλαμβανομένων και υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν στο Μόναχο, στο Μπάντεν‐Βούρτεμπεργκ, στη Βαυαρία, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση βίζας για την Ινδία στο Βερολίνο.

Κατά την Εξοχότητά του κύριο Sudhir Vyas, πρέσβη της Ινδίας στη Γερμανία, η Cox and Kings GMBH, μέσω του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Υποβολής Αίτησης για τη Χορήγηση Βίζα, πλεονεκτικά ευρισκόμενου, θα δέχεται αιτήσεις χορήγησης βίζας εκ μέρους της Πρεσβείας. Η πρωτοβουλία στοχεύει στην διευκόλυνση της υποβολής μέσα από διευρυμένο ωράριο εργασίας και επαγγελματικές ανοιχτές εγκαταστάσεις. Με την νέα αυτή διευθέτηση, η Πρεσβεία της Ινδίας σκοπεύει επίσης να προωθήσει τον τουρισμό μεταξύ Γερμανίας και Ινδίας. Η Cox and Kings GMBH θα παρέχει προαιρετικές υπηρεσίες πρόσθετης αξίας, όπως κούριερ, υπηρεσίες φωτοτυπιών υπηρεσίες κέντρου επικοινωνίας για πρόσθετη διευκόλυνση και υποστήριξης εισαγωγής δεδομένων στην Πρεσβεία. Οι υπηρεσίες Βίζας θα παρέχονται στην ακόλουθη κατηγορία – βίζα μεταφοράς, τουριστική βίζα, επαγγελματική βίζα, φοιτητική βίζα, συνεδριακή βίζα και ιατρική βίζα. Οι βίζες αυτές έχουν ισχύ από έξι μήνες μέχρι ένα χρόνο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε:
Thomas C Thottathil
Επικεφαλής - Εταιρικές Επικοινωνίες;
Κινητό τηλέφωνο: 9820191042
thomasct@coxandkings.com

ΑΡΧΗ

Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζαςστο Χονγκ Κονγκ

7 Ιανουαρίου 2010
Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζαςστο Χονγκ Κονγκ
7 Ιανουαρίου 2010: Η Quoprro Global Private Limited, θυγατρική της Cox & Kings Ltd, έλαβε την εντολή να επεξεργάζεται τις αιτήσεις για χορήγηση βίζας σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν από το Χονγκ Κονγκ στην Ινδία. Η εταιρία θα συνεργάζεται στενά με την Αρμοστεία της Ινδίας στο Χονγκ Κονγκ. Θα δέχεται αιτήσεις για χορήγηση βίζας από υπηκόους του Χονγκ Κονγκ, συμπεριλαμβανομένων και υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν στο Χονγκ Κονγκ οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση βίζας για την Ινδία στο Χονγκ Κονγκ. Σύμφωνα με τον L.D.Ralte, Γενικό Πρόξενο στο Χονγκ Κονγκ, «Η Quoprro Global Services Pvt Ltd, μέσω του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Υποβολής Αίτησης για τη Χορήγηση Βίζα, πλεονεκτικά ευρισκόμενου, θα δέχεται αιτήσεις χορήγησης βίζας εκ μέρους του Προξενείου. Η πρωτοβουλία στοχεύει στην διευκόλυνση της υποβολής μέσα από διευρυμένο ωράριο εργασίας και παροχή επαγγελματικές υπηρεσιών στους αιτούντες». Οι υπηρεσίες χορήγησης βίζας θα παρέχονται για όλες τις κατηγορίες βίζας, εκτός από την διπλωματική βίζα. Αναφερόμενος στη ανάθεση, ο Bharat Jagasia, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Quoprro Global είπε, «Είμαστε όντως χαρούμενοι που η Αρμοστεία μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να παρέχουμε βοήθεια σε όσους υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση βίζας για την Ινδία. Θα βοηθήσουμε τους αιτούντες και θα φροντίσουμε ώστε η διαδικασία να λειτουργεί ομαλά».

Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζα στην Ελλάδα

26 Νοεμβρίου 2009
Εγκαίνια του Ινδικού Κέντρου Υποβολής Αιτήσεων για Χορήγηση Βίζα στην Ελλάδα
26 Νοεμβρίου 2009: Η Quoprro Global Private Limited, θυγατρική της Cox & Kings Ltd, έλαβε την εντολή να επεξεργάζεται τις αιτήσεις για χορήγηση βίζας από έλληνες υπηκόους, συμπεριλαμβανομένων και υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν στην Ελλάδα, οι οποίοι υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση βίζας για την Ινδία στην Ελλάδα.

Κατά την Αυτού Εξοχότητά του κ. Dilip Sinha, Πρέσβη στην Ελλάδα, «Η Quoprro Global Hellas, μέσω του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Υποβολής Αίτησης για τη Χορήγηση Βίζας, πλεονεκτικά ευρισκόμενου, θα δέχεται αιτήσεις χορήγησης βίζας εκ μέρους της Πρεσβείας. Η πρωτοβουλία στοχεύει στην διευκόλυνση της υποβολής μέσα από διευρυμένο ωράριο εργασίας και επαγγελματικές ανοιχτές εγκαταστάσεις που προσφέρουν προαιρετικές υπηρεσίες πρόσθετης αξίας, όπως κούριερ, υπηρεσίες φωτοτυπιών για πρόσθετη διευκόλυνση. Με την νέα αυτή διευθέτηση, η Πρεσβεία της Ινδίας σκοπεύει επίσης να προωθήσει τον τουρισμό μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας.»


Η Quoprro Global θα παρέχει υπηρεσίες κέντρου επικοινωνίας, υποστήριξης εισαγωγής δεδομένων στην Πρεσβεία. Οι υπηρεσίες Βίζας θα παρέχονται στην ακόλουθη κατηγορία – βίζα μεταφοράς, τουριστική βίζα, βίζα μετεπιβίβασης, επαγγελματική βίζα, φοιτητική βίζα, συνεδριακή βίζα και ιατρική βίζα. Οι βίζες αυτές έχουν ισχύ από έξι μήνες μέχρι ένα χρόνο. Το κέντρο υποβολής αιτήσεων θα βρίσκεται στην Αθήνα πολύ κοντά στην Πρεσβεία της Ινδίας και θα λειτουργεί επίσης υπηρεσία κούριερ για περιοχές όπως η Θεσσαλονίκη, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα μετά την Αθήνα.

Εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης για Ινδική Βίζα και Διαβατήρια στη Σιγκαπούρη

5 Φεβρουαρίου 2009
Εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης για Ινδική Βίζα και Διαβατήρια στη Σιγκαπούρη
H Quoprro Global, θυγατρική της Cox & Kings Ltd, εγκαινίασε επισήμως το πρώτο της κέντρο στη Σιγκαπούρη την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009. Η εταιρία έλαβε την εντολή να ξεκινήσει την παροχή υπηρεσιών για χορήγηση βίζας και διαβατηρίων για την Ινδική Ύπατη Αρμοστεία στη Σιγκαπούρη. Σύμφωνα με την εντολή που δόθηκε από την Αρμοστεία, η Quoprro Global θα δέχεται όλες τις αιτήσεις για τη χορήγηση βίζας από υπηκόους της Σιγκαπούρης και άλλους ξένους υπηκόους κατοίκους της Σιγκαπούρης, καθώς και αιτήσεις για χορήγηση διαβατηρίου για ινδούς υπηκόους που κατοικούν στη Σιγκαπούρη.

Μιλώντας για τη νέα δραστηριότητα, ο Bharat Jagasia, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Quoprro Global είπε, «Είμαστε χαρούμενοι που η Ινδική Ύπατη Αρμοστεία επέλεξε την Quoprro Global για την παροχή υπηρεσιών χορήγησης βίζας και διαβατηρίων. Έχουμε εφαρμόσει τις καλύτερες διαδικασίες για την παροχή υπηρεσιών σε όσους έρχονται στο κέντρο μας, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.» Οι υπηρεσίες βίζας θα παρέχονται στην ακόλουθη κατηγορία – τουριστική βίζα, βίζα μετεπιβίβασης, φοιτητική βίζα, συνεδριακή βίζα, βίζα εισόδου στη χώρα και εργασίας.

Οι υπηρεσίες διαβατηρίων περιλαμβάνουν ασφάλεια διαβατηρίου, ακύρωση διαβατηρίου, προσθήκη ονόματος συζύγου, επέκταση διάρκειας ισχύος, αλλαγή διεύθυνσης / ημερομηνίας γεννήσεως μεταξύ άλλων.

ΑΡΧΗ

Κέντρο Πολυμέσων